Ajanvaraus kaikkiin toimipisteisiin normaalihintaan (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

Seiska Katsastus – Luotettava kumppanisi ajoneuvotarkastuksissa

Tervetuloa Seiska Katsastukseen, missä varmistamme, että ajoneuvosi pysyy turvallisena ja lakisääteiset vaatimukset täyttävänä. Olemme suomalainen, riippumaton katsastusasema, joka palvelee asiakkaitaan vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Palvelumme

1. Määräaikaiskatsastus
Varmista ajoneuvosi turvallisuus ja liikenteen vaatimukset määräaikaiskatsastuksella. Teemme tarkat ja luotettavat tarkastukset, jotta voit olla huoletta tien päällä.

2. Rekisteröintikatsastus
Tarvitsetko ajoneuvosi rekisteröintiä tai rekisteröintitodistuksen muutosta? Seiska Katsastus hoitaa kaiken puolestasi nopeasti ja tehokkaasti.

3. Erikoiskatsastukset
Erikoiskatsastuksiin kuuluvat mm. muutoskatsastukset ja yksittäishyväksynnät. Olipa tarpeesi mikä tahansa, meiltä löydät asiantuntevan avun.

4. Kuntotarkastukset
Harkitsetko käytetyn auton ostoa tai haluatko tietää ajoneuvosi kunnon? Kuntotarkastuksemme tarjoaa tarkan ja puolueettoman arvion ajoneuvosi tilasta.

Miksi valita Seiska Katsastus?

Asiantunteva henkilökunta
Meidän tiimimme koostuu kokeneista ja koulutetuista katsastusalan ammattilaisista, jotka huolehtivat ajoneuvosi tarkastuksesta perusteellisesti ja ammattitaidolla.

Modernit tilat ja välineet
Katsastusasemamme on varustettu nykyaikaisilla laitteilla, mikä takaa tarkan ja luotettavan tarkastuksen kaikille ajoneuvoille.

Asiakaslähtöisyys
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeintä. Tarjoamme joustavat ajanvarausmahdollisuudet, ystävällisen palvelun ja kilpailukykyiset hinnat.

Sijainti
Seiska Katsastus sijaitsee keskeisellä paikalla, mikä tekee meille saapumisesta helppoa ja vaivatonta. Tule käymään ja totea itse palvelumme laatu.

Ota yhteyttä

Älä epäröi ottaa yhteyttä tai varata aikaa! Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä. Voit varata ajan kätevästi verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Seiska Katsastus – Huolehdimme ajoneuvostasi, jotta sinä voit keskittyä ajamiseen.